18 de agosto de 2012

GILET 2012


ponentosa carrera ahir en gilet, k llargs es feren els 9 kms, magrada molt esta carrera perk son casi 5 kms de pujada constant i 4 de baixadeta amb algun repechonet de regalet, molta gent pese al ponent hi haurien 7 o 800 persones entre elles el gran lorenzo, no vaig vore a ningu mes dalmenara pero segur k hi hauría algú mes, al final 40 minuts per a completarla, al finalitzar melonet, aquarius, aigua i samarreta técnica.
próxima carrera este diumenge en la mar de xilxes, 8 kms per el paseo maritim, a la de seven waters no puc anar. ens veiem

Jose Manuel Rius Aliaga 
a ver fotos no tengo clasificaciones si que estan ya: jose manuel rius 15º 00:35:36 llegando gripao como siempre,jesus carpena 35º 00:37:14 poniendose cada vez mas fuerte y yo creo sin dar el 100% , lorenzo 68º 00:
38:25 en plan de entrenamiento cara a siete aguas, tassoti 76º 00:38:41 tambien en plan de entrenamiento de cara a futuras carreras,todos estos tiempos estan un poco adulterados ya que el tiempo real son sobre 25 segundos menos e incluso algun puesto que nos robaron de alguno que siempre se cuela caminando desde meta hasta donde nos comprueban el chip ,pero esto son gafes del oficio , FOTOS NO PUDE CONSEGUIR EL QUE TENGA QUE LAS CUELGUE y SI ME DEJO ALGUNO DEL PUEBLO QUE PARTICIPO LO SIENTO .

13 de agosto de 2012

VOLTA A LES FONTS D´ESLIDA 2012


Gran carrera montañera en Eslida ahir, marcada per la calor pero amb moltísima gent per animar als corredors, que es prepare el patet per que el seu germá Eduardo l´agafará en dos dies... molt bon temps, 1 hora 21 minuts, jo per el contrari no arribe a eixe nivell 1 hora 38 minuts, per a completar els 15 kms i mig de la prova... el que no hem va agradar va ser lactitut duns cuants corredors en els cuals hem vaig encarar perque tiraven les botelles d´aigua del avituallament per la muntanya sense pensar en que poden provocar qualsevol cosa, espere que se concienciaren i no ho tornen a fer, llevant d´aço, la carrera molt bonica i aconsejable, proxima carrera Gilet el dimecres que be, 9 kms, també es molt bonica esta carrera.. i es gratuita, samarretes x als 500 primers.
Tambe cal resaltar la gran cursa que ha fet Marian, quedant 2ª absoluta en femines, i 1ª veterana "A", la nostra valenta amiga ja está afinant per al seu gran repte, la CCC Mont Blanc.
Pepe Morales també va fer un gran debut a la muntanya amb 1:32 i ja apunta a grans reptes.
Manolo Luque va rodar tranquilet, pensant en la pretemporá del marató i encara va fer 1º veterá, estem a tot.
Al final 624 participants acabaren la cursa, tot un record.
De segur que hi havien mes patarros per amb tanta gent no es verm, un salut a tots.
Clasificacions i fotos:http://www.a4pelat.com/

SEGUIDORES